skip to Main Content

Corona update juni 2021

De landelijke maatregelen en versoepelingen omtrent het coronavirus laten het toe: wij gaan weer stijlvol en coronaproof vaararrangementen organiseren!

Wij hebben er ontzettend veel zin in om jullie weer bij ons aan boord te mogen verwelkomen op ons prachtige luxe historische motorschip Francisca.
Wel onder bepaalde voorwaarden, maar het begin is er!

Voorlopig moeten we anders te werk gaan dan jullie van ons zijn gewend. Er mag nog niet met grote gezelschappen worden gevaren. Vanaf 5 juni mag een gezelschap van maximaal 4 personen zich aanmelden voor een vaararrangement en vanaf 30 juni mag een gezelschap van maximaal 8 personen zich aanmelden. De totale groep gasten mag vervolgens wel uit meerdere gezelschappen bestaan. Dus met de juiste planning, steken wij weer van wal!

Als jullie willen genieten van één van onze vaararrangementen, geef dan door wanneer jullie graag zouden willen varen, uit hoeveel personen het gezelschap bestaat en voor welk vaararrangement jullie voorkeur uitgaat. Dan combineren wij de aanmeldingen en bij genoeg aanmeldingen, vindt het vaararrangement doorgang!

Omdat er meerdere gezelschappen moeten worden gecombineerd voor een vaararrangement is het handig als jullie kiezen voor één van onze drie meest gangbare vaararrangementen:

Aanmelden kan per mail: info@rederijspakenburg.nl of per tel: 06-14758024.

Het vaararrangement gaat door vanaf 18 personen. U hoort z.s.m. van ons wanneer dit aantal is bereikt.

Verder zijn er de volgende algemene regels waaraan gehouden dient te worden:

  • De basisregels tegen verspreiding van corona gelden. Handen wassen, 1,5 meter afstand houden en thuisblijven bij klachten.
  • Een vaste zitplaats aan een tafel is verplicht.
  • Er is geen zelfbediening. Hapjes en drankjes worden uitgeserveerd per persoon. De bemanning neemt de bestelling op.
  • Een gezondheidscheck is verplicht.
  • Reserveren voor maximaal 4 personen (vanaf 5 juni) en voor maximaal 8 personen vanaf 30 juni.

Wij hebben aan boord alle nodigde maatregelen getroffen om jullie op een veilige manier te verwelkomen.

Stap aan boord en maak onvergetelijke herinneringen!

Back To Top